Håndtrening høsten 2019

Etter en kjempesuksess i vår, gjenopptar vi håndtreningsprogrammet vårt. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra dem som har deltatt tidligere, og ønsker å videreutvikle dette programmet og ønske nye deltakere velkommen.

Hvis du har en funksjonsnedsettelse i hånden og ønsker å jobbe med denne og utvikle deg så er dette en god trening for deg.  Ansvarlig for håndtreningen er vår ergoterapeut Kornelia Schnelzer. Kornelia jobber klinisk med fokus på håndortoser, og vil sammen med våre ortopediingeniører legge opp til en variert trening som kan tilpasses etter ditt funksjonsnivå. Her er ingen utfordring for liten eller for stor. Vi fokuserer på trening og sosialt samvær.

Treningen vil foregå i våre lokaler i Kongsgård allé 53 på Lund med oppstart 17. oktober. Vi vil treffes ukentlig syv ganger utover høsten. Påmeldingsfrist er 1. oktober. Det vil være et begrenset antall plasser, så ikke vent for lenge!

Tips gjerne noen du kjenner som kunne tenke seg å være med også.  Hvis du vil melde deg på, eller har spørsmål, kan du ringe oss på 40004808 eller sende en e-post til drevelin@drevelinsor.no

Vi gleder oss til høsten med dere!