Unni (65) klar for ny jobb

Hun orket ikke pensjonstilværelsen. Nå får Unni Mollan (65) brukt ingeniørkompetansen sin hos ortopedibedriften Drevelin i Kristiansand.Det er ingen kompetansemessig lettvekter Drevelin henter inn.

Startet Ortopediservice
I 1979 var Mollan med å starte Ortopediservice i Kristiansand og året etter med egen avdeling i Arendal. For snart fire år siden ble Ortopediservice kjøpt opp av et britisk selskap. Mollan tok ut førtidspensjon da hun var 62 år. Men livet som fulltidspensjonist ble litt i det kjedeligste laget for den aktive kvinnen.

Rådgiver og ingeniør
Nå har nystartete Drevelin i Kristiansand hentet henne inn som både rådgiver og ingeniør. Minst en dag i uken er 65-åringen på plass hos Drevelin på Lund.
– Det er veldig kjekt å være igang igjen. Jeg kjenner jo de fleste av kollegene fra min tid i Ortopediservice, sier hun.

Lysten på å jobbe
Da Mollan tok ut førtidspensjon etter 40 år tenkte hun at nok fikk være nok. Men etterhvert kom lysten på å jobbe igjen, men mer fleksibelt.
– Dette passer meg perfekt, sier hun.
Petter Christensen, som er daglig leder i Drevelin, synes det er fantastisk at Mollan vil dele sin erfaring og kompetanse.

Feirer 160 år
– Vi har kjent hverandre i mange år, og jeg er nokså sikker på at hun fortsatt har mye ugjort, sier han.
Neste år feirer Drevelin 160 år. Selskapet er blant landets ledende med avdelinger på Østlandet, Sørlandet og Vestlandet.