Til toppen av Mont Blanc med proteser

«Det er en drivkraft kraftigere enn damp, elektrisitet og atomkraft: viljen!»

I midten av august dro en gjeng på tre menn til Chamonix i Frankrike. Alle har amputert begge ben og bruker proteser. Vi kjenner en av dem. Han er kunde hos oss. Stephen Handley bor i Farsund, tjenestegjorde i militæret for England og mistet begge benene i en bombeeksplosjon i Afghanistan.

De tre mennene hadde et mål sammen: å nå toppen av Mont Blanc på 4810 meter . En oppgave som for de fleste hadde virket både urealistisk og uoppnåelig, satte disse tre ut på uten å blunke.

Som bilde øverst viser, nådde de toppen etter mye hardt arbeid og kunne stolt nyte utsikten over de franske alpene fra Vest-Europas høyeste fjell. Ikke nok med det, men de starter i tillegg en innsamling til Great Ormond Street Hospital som er et barnesykehus i London. I skrivende stund er det samlet inn cirka 50.000kr.

Vi i Drevelin er ekstremt stolte sponsorer av Stephen, og ønsker han alt det beste for nye eventyr han begir seg ut på. Heldigvis får vi være med på veien og sørge for at han har to helt rå ben å gå på! Det pågangsmotet Stephen viser inspirerer oss alle til å strekke oss enda litt lenger i alt vi gjør. Vi har verdens beste jobb.